Indkvartering

Indkvartering

Aalborg byder på en bred vifte af overnatningsmuligheder i alle prisklasser. Der er en fin blanding af internationale hoteller og charmerende privatejede hoteller.

SÆRLIG KONFERENCEPRIS

Bemærk at din lokale vært har udvalgt en række gode hoteller med en god beliggenhed, som du frit kan vælge imellem. Hvis du booker ved hjælp af registreringslinket eller via e-mail til VisitAalborg, så kan vi tilbyde dig værelset til specialpris, og du sikrer dig samtidig, at du under konferencen kommer til at bo sammen med andre konferencedeltagere, som du kan netværke med – også når dagens officielle program er afsluttet.

FLEKSIBILITET I DIN BOOKING

Det er også værd at bemærke, at du ikke betaler for dine overnatninger på forhånd, og at du kan ændre din reservation helt frem til to dage før ankomst. Hvis du reserverer hotel samtidig med, at du tilmelder dig konferencen, vil du få værelset til en særlig konferencepris.

HOtelreservation efter tilmelding til konferencen

Hvis du allerede har registreret dig og senere ønsker at booke hotel, kan du altid kontakte os. Så hjælper vi dig og sørger for, at du får værelset til den forhandlede konferencepris.

Du bedes kontakte os telefonisk eller pr. email og oplyse navn, email, hvilket hotel du ønsker, hvornår du ankommer, og hvornår du rejser hjem, hvilken type værelse du ønsker samt eventuelle særlige hensyn/ønsker. Hvad angår betaling, så afregner du blot med hotellet ved afrejse. Vi sender dig en bekræftelse, når reservationen er gået igennem.

KONTAKT:

Henriette Bugge Mortensen
VisitAalborg
Kjellerups Torv 5, niveau 13
9000 Aalborg

Telefon: +45 99 31 75 20
E-mail: hbm@aalborg.dk


HOTELLER

FIRST HOTEL AALBORG***

Nyd en overnatning på et af hotellets 156 store og lyse værelser. Hotellet ligger placeret  ved havnefronten, ved siden af Utzon Centret og AAUs Create bygning (venue). Alle værelser indeholder badeværelse, arbejdsplads, tv og adgang til gratis wifi, lækre Jensen-luksussenge samt allergivenlige dyner og puder. Som gæst på hotellet har du gratis adgang til et motionscenter.

First Hotel Aalborg
Rendsburggade 5
DK-9000 Aalborg

 • Afstand til venue: 50 m
 • Afstand til lufthavnen: 6 km
 • Enkeltværelse: DKK 1.025      
 • Dobbeltværelse: DKK 1.125

KOMPAS HOTEL AALBORG***(*)

Kompas Hotel Aalborg er det tidligere Aalborg Sømandshjem, som nu fungerer som et moderne hotel. Hotellet holder fast i de gode værdier og gæsten oplever et personligt og hyggeligt hotel, hvor der er rart og hjemligt at være. De 111 værelser har alle eget badeværelse, skrivebord, tv og adgang til gratis wifi. En del af værelserne har udsigt til Musikkens Hus og Nordkraft.

Kompas Hotel Aalborg
Østerbro 27
DK-9000 Aalborg

 • Afstand til venue: 500 m
 • Afstand til lufthavnen: 7 km
 • Enkeltværelse: DKK 895-995      
 • Dobbeltværelse: DKK 1.095-1.195  

HOTEL CABINN AALBORG**

CABINN er et moderne lavprishotel i hjertet af Aalborg. CABINN ligger i samme bygning som shoppingcentret FRIIS. Hotellet har 239 værelser, alle med eget badeværelse samt tv og gratis adgang til wifi. Kun få minutters gåafstand fra hotellet ligger den maleriske havnefront og de spektakulære kulturcentre Utzon Center og Nordkraft samt Musikkens Hus.

Hotel CABINN Aalborg
Fjordgade 20
DK-9000 Aalborg

 • Afstand til venue: 100 m
 • Afstand til lufthavnen: 6 km
 • Enkeltværelse: DKK 589-685      
 • Dobbeltværelse: DKK 805-905