
Fremtidens Fødevarer
Hvordan skaffer vi nok bæredygtigt protein til en voksende verdensbefolkning? Landbrugs- og fødevareproduktionen i Danmark vil i kommende år gennemgå markante forandringer. På AAU udvikler vi løsninger til protein fra græs og insekter, forvandler restprodukter til mad med svampe og arbejder med gensaksen-CRISPR og præcisionsfermentering. Fællesnævneren er bæredygtighed, sundhed og skalerbarhed.

Videoer om Fremtidens Fødevarer

Landbrug og fødevareteknologi
Mette Lübeck og Simon Gregersen fortæller om hvordan græsprotein kan bruges i produktionen af fødevarer
Du skal acceptere følgende cookiekategorier for at kunne se indholdet:
Landbrug og fødevareteknologi
Mette Lübeck og Simon Gregersen fortæller om hvordan græsprotein kan bruges i produktionen af fødevarer

Fremtidens løsninger
Tag med Sana og Kaare, når de besøger AAU forskere, som udvikler løsninger på fremtidens udfordringer.
Du skal acceptere følgende cookiekategorier for at kunne se indholdet:
Fremtidens løsninger
Tag med Sana og Kaare, når de besøger AAU forskere, som udvikler løsninger på fremtidens udfordringer.

Fremtidens produktion af bæredygtige fødevarer
Forelæsning fra AAU Play, om hvordan fremtidens fødevareproduktion kan bidrage til den grønne omstilling
Du skal acceptere følgende cookiekategorier for at kunne se indholdet:
Fremtidens produktion af bæredygtige fødevarer
Forelæsning fra AAU Play, om hvordan fremtidens fødevareproduktion kan bidrage til den grønne omstilling

Hvad skal vi spise i fremtiden?
En af tidens største udfordringer er, hvordan vi skaffer nok protein til en voksende verdensbefolkning uden at belaste planeten yderligere.
Du skal acceptere følgende cookiekategorier for at kunne se indholdet:
Hvad skal vi spise i fremtiden?
En af tidens største udfordringer er, hvordan vi skaffer nok protein til en voksende verdensbefolkning uden at belaste planeten yderligere.

Ministerbesøg hos AAU’s græsforskningsmiljø.
Minister for Grøn Trepart, Jeppe Bruus, besøger AAU’s græsforskningsmiljø.
Du skal acceptere følgende cookiekategorier for at kunne se indholdet:
Ministerbesøg hos AAU’s græsforskningsmiljø.
Minister for Grøn Trepart, Jeppe Bruus, besøger AAU’s græsforskningsmiljø.

Landbrug og fødevareteknologi
Mette Lübeck og Simon Gregersen fortæller om hvordan græsprotein kan bruges i produktionen af fødevarer
Du skal acceptere følgende cookiekategorier for at kunne se indholdet:
Landbrug og fødevareteknologi
Mette Lübeck og Simon Gregersen fortæller om hvordan græsprotein kan bruges i produktionen af fødevarer

Fremtidens løsninger
Tag med Sana og Kaare, når de besøger AAU forskere, som udvikler løsninger på fremtidens udfordringer.
Du skal acceptere følgende cookiekategorier for at kunne se indholdet:
Fremtidens løsninger
Tag med Sana og Kaare, når de besøger AAU forskere, som udvikler løsninger på fremtidens udfordringer.

Fremtidens produktion af bæredygtige fødevarer
Forelæsning fra AAU Play, om hvordan fremtidens fødevareproduktion kan bidrage til den grønne omstilling
Du skal acceptere følgende cookiekategorier for at kunne se indholdet:
Fremtidens produktion af bæredygtige fødevarer
Forelæsning fra AAU Play, om hvordan fremtidens fødevareproduktion kan bidrage til den grønne omstilling

Hvad skal vi spise i fremtiden?
En af tidens største udfordringer er, hvordan vi skaffer nok protein til en voksende verdensbefolkning uden at belaste planeten yderligere.
Du skal acceptere følgende cookiekategorier for at kunne se indholdet:
Hvad skal vi spise i fremtiden?
En af tidens største udfordringer er, hvordan vi skaffer nok protein til en voksende verdensbefolkning uden at belaste planeten yderligere.

Ministerbesøg hos AAU’s græsforskningsmiljø.
Minister for Grøn Trepart, Jeppe Bruus, besøger AAU’s græsforskningsmiljø.
Du skal acceptere følgende cookiekategorier for at kunne se indholdet:
Ministerbesøg hos AAU’s græsforskningsmiljø.
Minister for Grøn Trepart, Jeppe Bruus, besøger AAU’s græsforskningsmiljø.

Landbrug og fødevareteknologi
Mette Lübeck og Simon Gregersen fortæller om hvordan græsprotein kan bruges i produktionen af fødevarer
Du skal acceptere følgende cookiekategorier for at kunne se indholdet:
Landbrug og fødevareteknologi
Mette Lübeck og Simon Gregersen fortæller om hvordan græsprotein kan bruges i produktionen af fødevarer