Jesper Haaning

Adjungeret professor - Jesper Haaning

Jesper Haaning er uddannet cand.scient i Biologi og ph.d. i Proteinkemi ved Aarhus Universitet. Han har siden 2011 været ansat som project vice president hos Novo Nordisk, hvor han er ansvarlig for den kliniske udvikling af medicinske produkter til behandling af blødere. Gennem sin karriere i den farmaceutiske industri har Jesper Haaning erhvervet en solid erfaring i alle aspekter af forskning og udvikling af proteinbaserede lægemidler. 

Solid erfaring i forskning og udvikling af proteinbaserede lægemidler

Efter sin ph.d. arbejdede han en kort periode som assistant professor på Aarhus Universitet og senere som forsker ved M&E Biotech og Maxygen i Danmark. De sidste 17 år har Jesper Haaning været ansvarlig for lægemiddelprojekter og projektporteføljer primært indenfor hæmostase. Han har længe været en del af ledelsen af forsknings- og udviklingsenheder og var fra 2008-11 ansvarlig for Bayers forskningsportefølje, farmakologi- og toksikologienheder indenfor hæmatologi.

Jesper Haaning er medforfatter på 11 publikationer og 35 patenter og har vejledt studerende ved AU og CBS og har præsenteret ved talrige internationale konferencer.

Kontakt

Professor Jesper Haaning
Slutdato: 30.06.2026
E-mail: jesper.haaning@gmail.com