Sergey Kucheryavskiy årets underviser på ENG

Engagement, dedikation og motivationsgivende er blandt de egenskaber, der har været udslagsgivende for, at Sergey Kucheryavskiy er udpeget til Årets Underviser på det Ingeniør- og Naturvidenskabelige Fakultet.

Lagt online: 14.02.2018

- Sergeys store engagement i faget ”Applied Statistics” er enestående, og han er yderst dedikeret både i sine forelæsninger, men også når det kommer til at hjælpe de studerende med at forstå opgaverne. De ressourcer og den tid, han har lagt i sin undervisning, har stor betydning for de studerendes forståelse for det meget teoretiske fag.

Sådan beskriver de studerende ved studienævnet for Kemi, Miljø og Bioteknologi Sergey Kucheryavskiy, der er lektor ved Institut for Kemi og Biovidenskab og til dagligt underviser de studerende på Aalborg Universitets campus i Esbjerg.

Udover Sergeys evne til at motivere de studerende og til at skabe sammenhæng mellem teori og praksis, har han også iværksat helt konkrete tiltag, der sikrer variation i undervisningen.

- Sergey har skabt en læringsplatform med videoer og eksempler, der skal hjælpe og guide de studerende gennem fagets pensum. Derudover bruger Sergey forskellige typer af undervisning, og kombinationen af forelæsninger, opgaveregning og læringsplatformen gør en stor forskel for de studerende, skriver studenterrepræsentanterne også i indstillingen.

Prisen blev overrakt til hovedpersonen selv ved vinterdimissionen på Det Ingeniør- og Naturvidenskabelige Fakultet fredag den 9. februar. De øvrige kandidater til titlen som årets underviser på fakultetet var:

• Lektor Johan Clausen, Studienævn for Byggeri og Anlæg
  • Lektor Kaiyuan Lu, Studienævn for Energi
  • Lektor Atanu Chaudhuri, Studienævn for Industri og Global Forretningsudvikling
  • Professor Thomas Garm Pedersen, Studienævn for Matematik, Fysik og Nanoteknologi
  • Studieadjunkt Peter Helstrup Madsen, Studienævn for Adgangskursus

Hvem, der bliver Årets Underviser på hele AAU, afsløres ved den traditionsrige årsfest fredag den 13. april 2018.