Mads Albertsen modtager hæderfuld pris

Mads Albertsen fra Institut for Kemi og Biovidenskab har fået tildelt den prestigefyldte pris "Rising Star" BioCluster Award for nyskabende og tværfaglig forskning.

Lagt online: 05.09.2016

Mads Albertsen, post.doc. ved Center for Microbial Communities (Institut for Kemi og Biovidenskab), har fået overrakt den prestigefyldte “Rising Star” BioCluster Award.  Prisen uddeles hvert andet år af to store organisationer, ”International Water Association (IWA)” og  “International Society for Microbial Ecology (ISME)” for nyskabende forskning som integrerer de to områder.

Prisen blev overrakt af vicepræsidenten for ISME, Professor Michael Wagner, ved den nyligt afholdte ISME konference i Montreal med over 2000 deltagere. I samme forbindelse holdt Mads en gæsteforelæsning. Han er også inviteret til at give en tale ved IWAs store konference i Brisbane i oktober med over 5000 deltagere.

Mads Albertsen er også også en af AAU's udvalgte forskningstalenter, der indgår i universitetets talentplejeprogram som en del af strategien. Læs mere om forskningstalenterne her.

Læs også: Reception for AAU's lysende talenter

Læs om prisuddelingen på IWAs hjemmeside