AAU logo

Arrangementer på Institut for Kemi og Biovidenskab

Åbent Hus i Aalborg 2019

Åbent Hus i Aalborg 2019

Åbent Hus er arrangementet for dig, der er interesseret i en bacheloruddannelse på Aalborg Universitet. Vi står klar til at fortælle dig om vores uddannelser og vejlede, så du kan finde den uddannelse, der er rigtig for dig.

Tidspunkt

01.03.2019 kl. 09.00 - 16.00

Beskrivelse

TIDSPUNKT

01.03.2019 kl. 09.00 - 16.00

BESKRIVELSE

TIL ÅBENT HUS KAN DU:

  • Få en snak med studerende og studievejledere fra en af vores mange bacheloruddannelser
  • Høre faglige oplæg fra de enkelte uddannelser
  • Blive klogere på den problem- og projektbaserede læringsform på AAU
  • Få afklaret spørgsmål om optagelse mv. hos studievejledningen
  • Høre om, hvordan du kan kombinere dine studier med udlandsophold og erhvervsrelevante projekter

Alle vores bacheloruddannelser vil være at møde på deres stande hele dagen. Der vil bl.a. også være stande med studievejledere, der kan svare på spørgsmål om optagelse, frivillige organisationer, mulighed for byvandring og besøg i studiebolig.

Arrangementet afholdes sammen med de øvrige nordjyske uddannelsesinstitutioner som det, vi kalder Åbent Hus Aalborg -  hvor mere end 100 forskellige nordjyske videregående uddannelser er til stede ved havnefronten fra henholdsvis AAU, UCN, Martec, Dania, Forsvarets rekruttering og Det Jyske Musikkonservatorium.

De andre videregående uddannelsesinstitutioner finder du i Musikkens Hus sammen med vores uddannelser indenfor Musik og Musikterapi.

Ved at samle de forskellige uddannelser på samme tid og sted får du som gæst endnu bedre mulighed for nemt at høre om flere forskellige uddannelser og på samme tid få et bedre indtryk af studiebyen og boligmuligheder i Aalborg.

Du behøver ikke at tilmelde dig Åbent Hus. Du møder bare op, når det passer dig fredag den 1. marts 2019 mellem kl. 9.00 og 16.00.

Arrangør

Aalborg Universitet

Adresse

Rendsburggade 14, 9000 Aalborg

Mere information

www.aabenthusaalborg.dk