Samarbejde

Forsknings- og innovationssamarbejde

Instituttet har kontakt til og samarbejde med store og små virksomheder i både ind- og udland og er altid åben for nye samarbejdsmuligheder inden for vores forskningsområder.

Læs mere her

Samarbejde med gymnasier

Aalborg Universitet afholder løbende arrangementer, hvor gymnasieelever kan få et indtryk af aktiviteterne på universitetet samt aktiviteter, som AAU deltager i uden for egne rammer.

Tilbud til gymnasier

Samarbejde med Folkeskoler

Aalborg Universitet har i øjeblikket tre tilbud, der henvender sig til lærere og elever i folkeskolen. Det er tilbud, der alle fokuserer på aktiv deltagelse og praktiske forsøg.
 

Tilbud til folkeskoler

Myndighedsbetjening

Hvis du som myndighed har behov for viden, der kan danne grundlag for politiske beslutninger, har vi på Institut for Kemi og Biovidenskab en række forskere, der kan hjælpe. Et samarbejde med universitetet rummer mange fordele for myndugheder og offentlige institutioner.

Læs mere

Samarbejde med studerende

Et samarbejde med studerende rummer mange fordele for private virksomheder og offentlige institutioner. Gennem bl.a. projektsamarbejde eller praktikforløb  kan de studerende tilføre din virksomhed ny viden og hjælpe med at løse forskellige typer opgaver.

Læs mere